Ve vlastních rukou

Kompletní videozáznamy na YouTube
Fotogalerie z TEDxBrno 2014. Najdete se na fotkách?

Výběr z vystupujících

Jiří Šupa

Jiří Šupa se zajímá o schizofrenii a jako psychoterapeut pracuje s lidmi se závažným duševním onemocněním. Podporuje změnu v péči o duševně nemocné založenou na principu citlivosti vnímání sociálního kontextu. Působí v občanském sdružení Práh, provozuje soukromou praxi a přednáší na Masarykově univerzitě.

Gary Edwards

Gary Edwards kamarádí s 82 klauny. V České republice založil občanské sdružení Zdravotní klaun. Ve spolupráci s Red Noses International pomáhá vnést humor do zdravotnictví po celém světě, školí klauny například na Novém Zélandu či v Palestině. Od roku 1998 žije v České republice.

Záznamy z předchozích ročníků

Co je TEDx?

TEDx je program lokálně a nezávisle organizovaných setkání v duchu myšlenek hodných šíření, na kterých se scházejí lidé, aby sdíleli zážitek podobný konferenci TED. Setkání TEDx kombinují TEDTalks videa a živé řečníky ve snaze iniciovat hodnotné diskuse a kontakty v rámci malé skupiny. Tato lokálně a nezávisle organizovaná setkání používají značku TEDx, kde x = nezávisle organizované TED setkání. Konference TED poskytuje obecná doporučení pro TEDx program, ale jednotlivá TEDx setkání jsou organizována nezávisle. Více

S kým se potkám

28 | 6 | 2014
Divadlo Reduta, Brno